Goede voornemens tijdens je vakantie

Goede voornemens: niet alleen een nieuw jaar is het geijkte moment om het over goede voornemens te hebben. Want op vakantie, in je hangmat of lekker dobberend in het water, neem je ook zo vaak van alles voor om te gaan veranderen in je gewone dagelijkse leven. Je wilt meer tijd voor je gezin, want tijdens de vakantie merk je dat dát juist zo fijn is. Je neemt je voor het rustiger aan te gaan doen, want nu merk je weer hoe moe je bent. Je krijgt een supergoed idee om  nu toch eindelijk voor jezelf te kunnen beginnen of hoe je groter kunt worden…

Nu de uitvoer nog!
Maar plannen maken is één ding, het uitvoeren is een heel ander ding. Want hoe ga je het voor elkaar krijgen, als bijvoorbeeld zzp’er , om minder te gaan werken als het toch echt allemaal gedaan moet worden? Kijk eens naar de dingen die je zou kunnen uitbesteden. Niet gelijk schrikken, want de kosten die dat met zich meebrengt, kan best wel eens meevallen! Een professional in schrijven (schoenmaker, blijf bij je leest 😉  ) zal niet alleen een ster in schrijven zijn en jou kunnen voorzien van mooie teksten, hij of zij zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt die je kunt besteden aan jouw gezin of aan andere zaken die je wel leuk vindt om te doen.

Meer klanten
Wil je juist met volle kracht vooruit met jouw bedrijfje? Wil je meer klanten bereiken? Minimaal 1x per week een artikel/blog plaatsen kan jou daarbij helpen. Want Google is gek op nieuwe berichten én de lezers komen geregeld terug om even de nieuwe zaken te lezen. Informatieve artikelen laten zien dat het bedrijf verstand van zaken heeft en je klanten hebben er ook echt iets aan. Maar de gezellige blogartikelen worden zeker ook gewaardeerd, omdat mensen graag meeleven met persoonlijke verhalen.

Meer weten?
Uiteraard kan je bij mij terecht voor deze artikelen of blogs. Natuurlijk kan dit voor 1 blog/artikel, maar wil je echt iedere week (of vaker) een artikel, dan krijg je korting. We spreken dan af hoe vaak ik een artikel inlever of zelfs voor je plaats. Vanzelfsprekend kan je het eerst uitproberen. Bel of mail me voor vrijblijvende kennismaking!

(eerder gepubliceerd op mijn oude blog)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s